Dankzij Circus Brouwerij slagen we erin om onze Scholsene Not So IPA zo optimaal mogelijk te brouwen. Maar, ons uiteindelijke doel is toch om ons bier helemaal zelf te brouwen, te bottelen, te verpakken... en ga zo maar door. Circus Brouwerij is echter volop aan het groeien en de gaatjes in hun agenda om zelf te kunnen brouwen worden schaarser en schaarser. Tim en Bert van Circus zoeken echter steeds mee naar oplossingen en zijn bijzonder flexibel om aan onze vragen tegemoet te komen. Ze vinden het dan ook fantastisch dat we op termijn helemaal zelf willen brouwen, maar ze willen ons ook niet zomaar voor de brouwleeuwen gooien. We zochten naar een gaatje om samen met hen onze nieuwe batch te brouwen en... dat vonden we! Op donderdag 5 oktober konden we vanaf 4u 's nachts onze Not So IPA brouwen, samen met grootmeester Tim himself. We leerden de eerste kneepjes van het brouwen in een échte brouwerij kennen en ontdekten dat het vooral een kluwen van kranen is dat moet ontward worden, alvorens het bier in het kookvat te krijgen. Feit is: we brouwden zelf! Hoera! Op dit eigenste moment is ons bier volop aan het gisten om binnen een tweetal weken op fles te steken. Nadien kan het nog een maandje rusten, zodat we jullie vanaf december weer kunnen verblijden met onze Not So IPA. Het belooft weer harder dan hard te gaan, die verkoop. Dus intekenen via de website is geen overbodige luxe. Zo bleek toch bij de vorige batch... Men is gewaarschuwd ;-)


